Van Gent Watersport, Kerkdriel

Van Gent Watersport, Kerkdriel

Jachthaven

Bij ons begint uw watersportplezier met de wetenschap dat u een gastvrije, comfortabele thuishaven heeft. Wij zijn al ruim 30 jaar een begrip in de watersport!


Watersport winkel

Naast het gezellige havencafé bevindt zich onze watersportwinkel. U kunt bij ons terecht voor alle benodigdheden voor uw schip, decor artikelen en cadeautjes.

Ook voor vragen over uw schip of over onze producten bent u van harte welkom in onze winkel!

BOOTSHOP4ALL

De Bootshop is een online watersportwinkel met een uitgebreid assortiment watersportartikelen, zoals lijnen & onderhoudsproducten

 

Naast onze watersportwinkel op de jachthaven hebben wij een online Bootshop; Bootshop4all. hier kunt u  watersportartikelen zoals lijnen, onderhoudsproducten, onderdelen, motoren, cadeau artikelen enz. bestellen en bij u thuis laten bezorgen. Voor vragen over onze webshop of hulp bij het bestellen van een artikel kunt u altijd contact met ons opnemen.
Hebben wij een artikel niet op voorraad, dan kunt u het bij ons bestellen.

Klantenkaart

Vraag bij uw volgende bezoek om onze klantenkaart, voordelen en voorwaarden


Reparatie en Onderhoud

Bij van Gent Watersport kunt u het gehele jaar terecht voor al uw reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.  Wij zijn bekend met vele type schepen. Als het gaat om schilderwerkzaamheden, zomer- en winterbeurten, gaskeuringen, verzekering schade’s, scheepsschroeven, schroefassen, en klimaatbeheersing etc etc  Het kan door ons allemaal verzorgd worden.
Neem vrijblijvend kontakt met ons op voor u een op maat gemaakte offerte.