Marina Hellevoetsluis

Marina Hellevoetsluis

Marina Hellevoetsluis

Marina Hellevoetsluis is de jachthaven in het centrum van De Vesting van Hellevoetsluis.

Het Haringvliet is het perfecte vaarwater voor iedere watersporter. De Noordzee is op een half uurtje varen direct toegankelijk.

Maximale diepgang : 3,50 meter

De Vestingstad Hellevoetsluis heeft zeer veel historisch bezienswaardigheden en uitgebreide horeca direct aan of naast Marina Hellevoetsluis.

Toilet-, was- en douchegelegenheid bij het Havenkantoor op Westzanddijk 71.

  • - Afgesloten steigers met ruime boxen
  • - Nog enkele vrije boxen beschikbaar
  • - Water- en elektra-aansluiting op de steigers
  • - Watersportwinkels in directe nabijheid
  • - Diverse restaurants rondom de haven

UW NIEUWE THUISHAVEN!

Marina Hellevoetsluis is gelegen in De Vesting van Hellevoetsluis. Deze prachtig gesitueerde en recent aangelegde jachthaven is van alle gemakken voorzien en heeft ruime ligplaatsen. U vaart de haven van Hellevoetsluis binnen bij de Vuurtoren en achter de draaibrug zijn de ligplaatsen van Marina Hellevoetsluis aan uw linkerzijde. U ligt met uw schip dus midden in het bruisende centrum waar zomers vele evenementen worden georganiseerd. Zo is er ook meer dan voldoende te beleven voor als u een dag niet wil uitvaren! De ligging van Hellevoetsluis is Centraal in de DELTA. Via Stellendam vaart U zo de Noordzee op, maar U kunt ook kiezen voor een tocht over de rivieren via het Spui. Kortom, geen betere thuishaven dan Marina Hellevoetsluis. Er is nog een ligplaats voor u beschikbaar!