Marina Cape Helius

Marina Cape Helius

Marina Cape Helius

Marina Cape Helius is de jachthaven in Hellevoetsluis die is gelegen nabij het luxe vakantieresort van Cape Helius. De haven is gesitueerd in de Heliushaven en direct naast Vestingstad Hellevoetsluis. Het Haringvliet is een zeer ruim en rustig vaarwater en biedt voor elke watersporter  mogelijkheden. De Noordzee is te bereiken op een half uurtje vaarafstand.

Marina Cape Helius is gelegen aan de wandelboulevard van het luxe ressort Cape Helius, bestaande uit een luxe hotel en hoogwaardige recreatievilla's en appartementen met een luxe uitstraling.

Oostzijde Heliushaven op 5 minuten lopen van stadscentum Vesting Hellevoetsluis.

Maximale diepgang : 4 meter
Maximale lengte 25 meter voor vaste ligplaatsen.

Voor passanten ligplaats mogelijk tot een bootlengte van ca. 50m.


UW GASTHEER BIJ MARINA CAPE HELIUS

WELKOM bij de één-na-mooiste jachthaven van Nederland. Mijn naam is Kees Broere en ik ben 24 uur per dag en 365 dagen per jaar uw gastheer bij Marina Cape Helius. Ik kan u veel over de reacties van onze gasten vertellen maar er is maar één manier om de sfeer op en rond onze haven te proeven en dat is langskomen. De in grote meerderheid gehoorde reactie is toch wel die van het vakantiegevoel dat direct ontstaat wanneer u hier op de boot bent. Het aantal zonuren op de haven is ongeëvenaard en dit maakt het vakantiegevoel bij onze gasten nog groter. Door op de haven te wonen kan ik elke dag toezicht houden of uw vakantiegevoel niet verstoord wordt.

Wanneer u ’s ochtends bij het Hotel, hier op de haven, verse croissantjes en broodjes heeft gekocht is het begin van de dag al geweldig. Veel van onze gasten varen uit voor een rondje zeilen op het Haringvliet om ’s avonds weer terug in de haven te komen. Om daarna heerlijk te gaan genieten bij de vele restaurants die Hellevoetsluis rijk is. Ieder weekend staat er bij de horeca wel iets bijzonders op het menu om over de “live” muziek maar te zwijgen…. In de aparte stukjes hieronder vertel ik u steeds in het kort hoe mooi het hier Hellevoetsluis is en wat u er zoal kunt ondernemen.


Ligplaatsen beschikbaar

Kijk bij  ONTDEK HELLEVOETSLUIS voor meer informatie over Hellevoetsluis 
aan het Haringvliet en bij LIGPLAATSTARIEVEN voor de prijs van uw ligplaats.