Kempers Watersport, Aalsmeer - Leimuiden

Kempers Watersport, Aalsmeer - Leimuiden

De Jachthaven

Deze goed beschutte jachthaven vindt u in de zuidwesthoek van de Westeinder, gunstig gelegen in de omgeving van prachtige Rietlanden. De haven biedt plaats aan ruim 500 boten en beschikt over alle faciliteiten die u zich als watersporter maar kunt wensen.

Zo zijn er ruime, luxe ligplaatsen met lange zijsteigers. Deze steigers, veelal dichtbij de ruime parkeerplaatsen, zijn geschikt voor schepen tot circa 20 meter en hebben uitzicht over de Westeinderplassen en de Rietlanden. Regelmatig worden hier onder andere fazanten en roofvogels gesignaleerd. De jachthaven biedt modern uitgeruste en gezellige ligplaatsen met alle mogelijke faciliteiten aan. De unieke locatie maakt de ligplaatsen een ideale stek voor uw boot. Bij Kempers Watersport kunt u zowel in de zomer als in de winter uw boot aanmeren.

Er zijn in totaal ongeveer 500 ligplaatsen beschikbaar waarvan de meeste met zijsteiger. Elke ligplaats bevat een ruime box en water- en stroomvoorzieningen. Diverse steigers zijn gemaakt van hardhout en kunststof dekken en zijn dus nooit glad en volledig splintervrij. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen aan ons havenkantoor. Of loop gezellig even bij ons binnen.


Faciliteiten & Services

Op de jachthaven bevindt zich een moderne brasserie met terras aan het water en een watersportwinkel met onderdeen, vesten, tubes en nog veel meer.

De jachthaven is 7 dagen per week geopend en biedt naast gezelligheid, nieuwe moderne ligplaatsen van kunststof met water- en stroomvoorzieningen. Voor passanten en ligplaatshouder is er een nieuw en sterk Wifi-netwerk aangelegd dat zelfs tot 200 meter buiten de jachthaven te gebruiken is en zijn er gratis fietsen te leen.

Onze jachthaven in Aalsmeer (bij Leimuiden) biedt met 300 gratis parkeerplaatsen genoeg ruimte voor iedereen. Voor de watersporter die er wat langer op uit gaat is er parkeergelegenheid achter een gesloten hek. De jachthaven is voorzien van meerdere nieuwe sanitaire units die beschikken over meerdere douches, toiletten, wasmachines en drogers. Voor de watersportliefhebber verhuren wij supboards, tubes en kleine motorbootjes. Voor de kinderen is er een groot grasveld met trampoline en speeltuin,dat zich naast de brasserie bevindt.

Kempers Watersport beschikt over 2 botenliften, die boten tot 40.000 kg en maximaal 20 meter uit het water liften. Met 20 gemotiveerde werknemers biedt Kempers Watersport: zomer- en winterstalling, een grote waterloods, reparatie, onderhoud, poetswerk, timmerwerk, schilderwerk, verkoop en nogveel meer, wij doen eigenlijk alles.

De jachthaven bevindt zich midden in het groene hart op 20 minuten van Amsterdam en beschikt over alle faciliteiten.


Kempers Jachtmakelaardij

Met ruim 40 jaar ervaring in bemiddeling bij verkoop van motor- en zeiljachten is Kempers Watersport een betrouwbare partner voor de verkoop van uw jacht. Inmiddels heeft Kempers Watersport zich geconcentreerd op 1 locatie met 500 ligplaatsen, 300 parkeerplaatsen, 30 bekwame vakmensen en een onverminderd enthousiasme voor de watersport. Onze vakmensen helpen u graag bij de verkoop van uw jacht. Direct vooraan in de haven liggen de in de verkoop staande schepen, gemakkelijk te bereiken voor kopers. In totaal liggen daar momenteel zo'n 125 schepen