Jachtcentrum Dintelmond

Jachtcentrum Dintelmond

Jachtcentrum Dintelmond

Jachtcentrum Dintelmond voorziet in al uw maritieme dienstverlening

Bent u op zoek naar een jachthaven in Brabant die u van alle gemakken voorziet? Afgezien van de prachtige locatie en centrale ligging biedt Jachtcentrum Dintelmond u ook nog eens een totaalpakket aan dienstverlening. Zo kunt u bij ons terecht voor ligging, stalling, onderhoud en reparatie van uw zeil- of motorjacht. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om heerlijk te recreëren op het water. Wilt u meer weten over wat we u te bieden hebben? Neem eens een kijkje op onze website!


Wij bieden boxmaten tot en met 16 meter, per dag, week, maand of jaar

Jachtcentrum Dintelmond biedt 330 ligplaatsen voor boten van diverse afmetingen. Jachten tot en met 16 meter kunnen bij ons terecht voor een ligplaats. Wij bieden deze ligplaatsen beschikbaar tegen een vast tarief op jaarbasis. Dit huurjaar loopt van 1 april tot 1 april. Daarnaast kunnen ook passanten en gasten bij ons terecht. Dit kan voor de periode van een dag, week of maand. Bij een verblijf langer dan een maand raden wij aan om een jaarovereenkomst af te sluiten. 


Ligplaatsen met alle benodigde faciliteiten voor uw schip

Eigenaren van boten die gebruik maken van de ligplaatsen van Jachtcentrum Dintelmond, kunnen genieten van onze diensten en faciliteiten. We werken namelijk samen met bedrijven die kunnen voorzien in bijvoorbeeld het motorische onderhoud van uw jacht. Ook voor osmosebehandeling en polyester reparatie kunt u bij ons terecht. Verder biedt Jachtcentrum Dintelmond:
– Een omheind terrein met camerabewaking
– KPN hotspots voor draadloos internet
– Een botenlift voor boten tot 25T
– Een trailerhelling
– Winterberging zowel binnen als buiten


Een professionele ligplaats is zo geregeld!

Ook genieten van onze dienstverlening en faciliteiten? Via onze website is een professionele ligplaats zo geregeld. Wilt u meer weten over de voorwaarden of tarieven, bel dan naar 0167 522 894 of stuur een e-mail Natuurlijk kunt u ook direct een ligplaats aanvragen via het aanvraagformulier.